Wij gaan voor kwaliteit, geen kwantiteit.
Een tevreden klant is voor ons net zo
belangrijk als een tevreden team.

Wij gaan voor kwaliteit, geen kwantiteit. Een tevreden klant
is voor ons net zo belangrijk
als een tevreden team.

OVER HOLT DIENSTVERLENING

Sinds 2009 is ons bedrijf werkzaam in de facilitaire branche. Na een verleden in loondienst besloot Robin Holt dat hij voor zichzelf zou willen werken. Gezien de recessie die er destijds woedde was het een onzekere tijd om deze stap te zetten. Nu wij een aantal jaar verder zijn kunnen wij zeggen dat dit een goede keuze was!

In de afgelopen jaren is onze portefeuille aanzienlijk gegroeid en zit er nog meer in het vat. Ondanks economische moeilijkheden hebben wij altijd onze rug recht weten te houden en onze klanten tevreden. Holt Dienstverlening staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit.

Ons team bestaat uit vakmannen die vol energie en motivatie onze opdrachten uitvoeren. Door de korte lijntjes in ons bedrijf zijn wij in de mogelijkheid om opdrachten binnen korte tijd uit te voeren en te verwerken. Uiteraard komt er ook een stuk flexibiliteit bij kijken als de opdracht plots niet doorgaat.

Mocht u een bedrijf zoeken wat facilitaire vraagstukken voor u kan oplossen, bent u bij ons aan het goede adres! Alle opdrachten voeren wij met plezier uit. Wij gaan voor kwaliteit, geen kwantiteit. Een tevreden klant is voor ons net zo belangrijk als een tevreden team.

“Gemak dient de mens.”

Werkzaamheden

wilt u direct contact?
Stuur ons appje of bel ons!

Onze klanten

Email

info@holtdienstverlening.nl

Bel ons

0548 78 54 27

App ons

Net zo makkelijk!

Adres

Rudolf Dieselstraat 4-01, Nijverdal

Email

info@holtdienstverlening.nl

Bel ons

0548 78 54 27

App ons

Net zo makkelijk!

Adres

Rudolf Dieselstraat 4-01, Nijverdal

Glasbewassing

Een schoon pand is het een visitekaartje voor uw bezoekers en medewerkers.  Door de juiste aanpak en planning kunnen wij zorgen voor een constant en tevreden resultaat. Ook voor VvE’s is glasbewassing een cruciaal iets zodat de bewoners schone ramen hebben en houden. Door ons tuckerpole systeem kunnen wij op grote hoogte werken vanaf de grond. Mochten wij het met dit systeem niet kunnen hebben wij een team van gekwalificeerde medewerkers klaar om de klus met een hoogwerker te klaren.

Gevelreiniging

Het houtwerk van uw woning of bedrijfspand heeft wat te lijden onder het Nederlandse klimaat. Weersinvloeden, zoals sneeuw, winde en regen tasten het hout, kunststof én/of de verf aan. Dit geeft al snel een onverzorgde uitstraling. Derhalve is het belangrijk dat de gevels van uw woning of bedrijfspand jaarlijks schoon worden gemaakt. Wij nemen alle aanvragen in behandeling en leveren wij de juiste kwalitatieve resultaten.

Zonnepanelen reinigen

Vervuilde zonnepanelen hebben een lager rendement dan schone zonnepanelen. Denk hierbij aan vogelpoep, stof en/of zand dat het rendement van de zonnepanelen verlaagd. Door een jaarlijkse schoonmaak kan dit rendement met een paar procenten verhoogd worden! Ieder zonnepaneel en zonnepark is uniek, derhalve is er geen standaard manier om deze te reinigen en te offreren. Door de interne opleidingen die ons personeel gehad heeft kunnen wij elke situatie vakkundig de baas zijn.

Ontruiming service

Bij een ontruiming is het proces een uitgebreid en ingewikkeld iets. Daarnaast kan een ontruiming emotionele zorgen creëren. Een ontruiming is voor ons een klus waarbij wij de klant graag ontzien van eventuele lasten. Wij verzorgen het hele proces vanaf de eerste stap tot aan de laatste stap. Hierbij kunt u denken aan de inventarisatie van de inboedel, de ontruiming zelf, het verhandelen van goederen en het reinigen van de woning. Doordat wij gebruik maken van vitaal en intern opgeleid personeel kunnen wij alle aspecten die naar voren komen snel en vakkundig oplossen. Al onze medewerkers maken gebruik van de directe en korte lijnen binnen ons bedrijf waardoor wij onze snelle en kwalitatieve dienstverlening kunnen waarborgen. Wij creëren een werkplek vol flexibiliteit voor u als klant en ons personeel. Doordat onze medewerkers met passend werkmateriaal te werk gaan kunnen zij discreet, vakkundig en professioneel optreden.

Interieurverzorging

Wij van Holt Dienstverlening verzorgen dagelijkse en wekelijkse interieurverzoring voor meerdere VvE’s, bedrijven en andere instellingen in het oosten van het land. Onze vakmannen en vakvrouwen weten van wanten en streven ernaar om kwaliteit te garanderen waar dit vereist is. Geen klus is ons te groot!

Schoorsteenvegen

Waarom is het schoonhouden van uw schoorsteen zo belangrijk? Wat te denken van het risico van een koolmonoxidevergiftiging? Slecht onderhoud van een schoorsteen of gaskachel werkt een onvolledige verbranding in de hand. Helaas overlijden er elk jaar mensen door koolmonoxidevergiftiging. Mensen wanen zich veilig want u ruikt of proeft het gas niet. Laat u dus niet verassen met een gaskachel! Er kan ook brand uitbreken. Onverbrande deeltjes van kolen, hout of olie vormen een sliblaag in het rookkanaal. Uiteindelijk kan deze teerachtige laag in brand vliegen. Jaarlijks ontstaan nog steeds veel schoorsteenbranden door achterstallig onderhoud.